ostrich-fern-unfolding-11-5-_2673

Mit hozzak magammal?

MIT KELL HOZNI A TANFOLYAMRA?

1. LAVA-LAVA: Tradicionális polinéz viselet, a masszázs „munkaruhája”. Ez nem más, mint bármelyik keleti boltban beszerezhető nagy méretű kendő, ismertebb ázsiai nevén szárong, melyet derékra kötve viselnek. Ha beszerzésével bárkinek problémája adódik, JELEZZÉTEK, mert akkor erről gondoskodunk.

2. Két TÖRÜLKÖZŐ, melyből az egyik izzadságtól való törülközésre, a másik testtakarásra szolgál. Ezért a testtakaró törülköző legyen nagyobb méretű törülköző, fürdőlepedő. Váltópólók, trikók.

3. LEPEDŐ: a masszázságy letakarására, hogy mindenki a sajátját tudja használni.

4. EGY SZÁL VIRÁG: a közös csokorba kerül

5. Tanfolyam alatt napi 2-3 liter VÍZ fogyasztása ajánlott, ha megfelel a csapvíz, ok, ha nem hozz magaddal ásványvizet..

6. BÁTORSÁG, NYITOTT SZELLEM: a regisztrációval és a jelentkezéssel már tanúbizonyságot tettetek ezekről, kérem, tartsátok meg ezeket a jó tulajdonságokat.

7. PÉNZ: a tanfolyami díjat kérem, hogy az első nap hozzátok magatokkal, hogy az anyagi kérdések lezáródjanak, és ezt követően a kizárólag a tanulásnak szentelhessük magunkat. Ha valakinek ezzel nehézsége támad, kérem, hogy mielőbb jelezze, hogy megoldást találjunk.

8. A tanfolyam füst-, alkohol- és drogmentes. Az étkezéséről mindenki maga gondoskodik. Az ebédszünet rugalmas beosztással 1, 1.5 óra lesz.

A helyszínhez közel számos közért, étkezde, zöldséges található.

Szerencsés lenne a tanfolyam ideje alatt sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani.

Képzési tájékoztató
A képzés díja

A jelentkezési lapot az alábbi oldalon éred el:
Jelentkezési űrlap<